Wie zijn wij?

Anita van der Zwaan

Anita van der Zwaan, eigenaar Eigen Regie CompagnieGroot gegroeid in de non-profitsector als jongerenwerker, manager en organisatie-adviseur.  Ondersteunt graag creatieve zzp-ers, medewerkers en organisaties bij hun uitdaging om koersveranderingen vorm te geven en daarvoor afscheid te nemen van het oude. Houdt ook van de ‘harde noten’ die er soms gekraakt moeten worden: ander werk, andere financieringstromen, andere doelgroep/klantkeuzes. Heeft veel ideeën en een grote liefde voor vormgeving.

 

Yvonne Lawalata

Yvonne Lawalata, eigenaar van Eigen Regie CompagnieYvonne is een creatieve allrounder. De tweede pijler waarop Eigen Regie Compagnie is gebouwd. Presenteert, acteert, zingt, regisseert, coacht, kookt en produceert. In een combinatie van al die talenten maakt ze cultuurprogramma’s voor organisaties. In 1 op 1 Personal Competente trainingen daagt ze je uit het heft in handen te nemen. Veel en vaak werkt ze als trainingsacteur met geloof in de kracht van aandacht: voor jezelf en de ander. In alles wat ze doet heeft ze een lichtvoetige stijl van ‘interacteren’, die men als veilig en vertrouwd ervaart.

 

Projectmakelaar en verandercoach

Anita is een sociaal projectmakelaar die missie, mensen en middelen verbindt naar een nieuwe oplossing. Steeds vaker als schrijver van projectplannen samen met klantgroepen en medewerkers. In het groepswerk begeleidt ze graag AI-sessies met gemixte groepen richting gewenste veranderingen. AI staat voor Appreciative Inquiry ofwel het Waarderend Onderzoeken; een verandermethode die de Eigen Regie enorm stimuleert.

Coach bij verlies

De laatste opleiding van Anita was die voor beeldend kunstenaar en daarmee ontwikkelt ze nu een nieuwe coachmethode Art2Remember; waarbij kunstvormen ingezet worden als verliesbegeleiding en de bijbehorende ceremonies.

Presentatrice/Gastvrouw

Yvonne werkte 25 jaar als professioneel zangeres. De ervaring van een ‘life on stage’ zorgt ervoor dat Yvonne een stressbestendige professional is die met veel enthousiasme  als presentatrice/gastvrouw/dagvoorzitter werkt.

Tegenwoordig zingt vooral haar alter-ego Gina in voorstellingen en programma’s op maat. In 2019 is haar muzikale voorstelling ‘Gina in de Overgang’ te zien.

 

Pin It on Pinterest

Share This