Gina heeft vorig jaar in vier seizoenen vele vrouwen door de overgang ‘geloodst’. Dit najaar een vervolg hierop in de vorm van drie Inspiratie Salons. Op de zondagmiddag en met verschillende ‘energiebronnen’ die je kunnen helpen om in eigen regie te blijven. Ook heel interessant voor mensen die de Gina-in-de-overgang-shows hebben gemist.

Voor deze mix van informatie en vermaak hebben wij deskundige vrouwen uit ons eigen netwerk gevraagd. Zij kunnen goed informeren en zijn bovenal zeer inspirerend. Ze staan te trappelen om voor jullie naar de Eigen Regie Compagnie te komen. Zijn deze Inspiratie Salons succesvol, dan zoeken we gewoon verder naar passende inspiratiebronnen. Dit keer niet Gina, maar Yvonne Lawalata voor de muzikale en theatrale omlijsting van deze middagen. Anita doet het productiewerk en uiteraard de bar na afloop.

 

Het programma

Zondag 25 augustus: Tineke Kahmann over de Bachremedies

Een vinding van de Engelse arts, homeopaat en bacterioloog Edward Bach. Hij ontwikkelde een eeuw geleden dit complete systeem van zelfzorg voor de gemoedstoestand van de mens. Hoe werken deze remedies en.. wat kunnen ze voor jou doen?

 

Zondag 29 september: Rada Meursing over Ayurvedisch koken

Yvonne eet en kookt graag Ayurvedisch omdat het gezond is en je er energie van krijgt. Hoe kun jij ermee aan de slag?
Rada was Yvonne’s bevlogen docent en vertelt er graag meer over.

 

Zondag 27 oktober: Medium Jo Suijkerbuijk

Jo is eigenares van een spiritueel centrum in Rucphen en wij vinden het zelf zeer inspirerend jaarlijks een prognose bij haar te halen ‘op maat’. Zij legt daarvoor contact legt met ??. Ja, hoe werkt dat eigenlijk: mediamiek kanaal zijn?

  • Kosten: € 10,- p.p.per salon inclusief thee/koffie
  • Tijd: start om 15.00 uur. Zaal open 14.30 uur
  • Locatie: Eigen Regie Compagnie, NDSM-plein 90E in Amsterdam

Reserveren

Zin in om elkaar weer te zien? Inspiratie nodig of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust iemand mee!
Reserveer direct of uiterlijk een week tevoren een plek op de juiste datum via de kalender, want we hebben minstens 7 deelnemers nodig om de middagen door te laten gaan. Na betaling ben je verzekerd van een plaats. Totaal zijn er 30 plaatsen beschikbaar.

Pin It on Pinterest