LocatiE

 

Eigen Regie Compagnie beschikt over een zeer inspirerend werklocatie op het creatieve NDSM-terrein in Amsterdam. Deze ruimte gebruiken wij zelf als werkplek voor onze projecten. Maar jij kunt ons ook als coach, ceremoniebegeleider of trainingsacteur deze ruimte huren! De prijs voor de gehele ruimte is vanaf € 350,- per dagdeel exclusief catering.

 

 

 

Grootte en ruimte

Onze goed geoutilleerde en sfeervolle locatie is ruim 70 vierkante meter groot en gevestigd in een monumentale scheepshelling waarop tot de jaren ‘80 nog grote zeeschepen gerestaureerd werden. Deze bedrijvigheid voel je hier nog steeds en zal je zeker inspireren. De foto’s hiernaast geven een sfeerbeeld, we passen de ruimte-indeling echter aan op jouw wensen. Aan tafel werken kan tot 10 personen, de theateropstelling biedt ruimte aan ongeveer 25 zittende mensen, met statafels kunnen we maximaal 50 personen ontvangen.

Faciliteiten

Je vindt bij ons WIFI, diverse A/V apparatuur, flap-over, een pantry, toilet etc. Met goed weer kun je ook buiten en op de helling een oefening doen. Wij vinden het heerlijk om aan het prachtige IJ-water een luchtje te scheppen tijdens een pauze om je hoofd weer lucht geven!

Lunch en catering

Lunch en catering kunnen ook op maat worden geregeld en zijn naar wens biologisch/vegan. Mail of bel ons even over data en prijzen via 06-51144945 (Yvon) of 06-26762702 (Anita).

Kunst

Wij houden ervan en maken het ook zelf. Kunstenaars die hun eigen kracht willen uitdragen bieden wij graag een podium in onze ruimte. Interesse in een performance of tentoonstelling? Neem contact met ons op ! Momenteel hangt bij ons o.a. het prachtige werk ’Liquid Gold’ van oorlogsfotografe Marielle van Uitert aan de muur van maar liefs 1.20×1.80 meter wat te koop is voor slechts €2500,-. Meer werk van Marielle vind je op haar website Parallel universum.

Kunst ’Liquid Gold’ van oorlogsfotografe Marielle van Uitert

Hoe kom ik er?

Vanaf Amsterdam Centraal en het gebouw de Pontsteiger in de Houthavens kun je het gratis pontje (NDSM-werf) pakken. Die brengt je in nog geen kwartier naar de werf en vanaf daar loop je in 5 minuten naar ons pand.  klik hier voor de kortste looproute vanaf het pontje. We zitten in de scheepshelling met rode kozijnen.

Het adres is NDSM-plein 90E .  We zijn ook uitstekend bereikbaar vanaf de A10-snelweg (S118)  en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. (betaald parkeren à €1,30 p.u. tot 19.00 uur)  

Let op!! stel bij oude navigatiesystemen en googlemaps in op tt. Neveritaweg 39 

Pin It on Pinterest

Share This