Locatie

Eigen Regie Compagnie beschikt over een zeer inspirerend werklocatie op het creatieve NDSM-terrein in Amsterdam. Deze ruimte gebruiken wij zelf als werk- en broedplaats voor onze projecten. Maar je kunt ons ook als coach, ceremoniebegeleider of trainingsacteur met ruimte inhuren!  Onze prijs ligt op € 750,- per dagdeel inclusief professional en locatie. Denk je eerder aan een huiskamervoorstelling, persoonlijke expositie of kleinschalige (afscheid) ceremonie in eigen regie? Leg je wens neer bij ons en we bespreken samen ode mogelijkheden, voorwaarden, prijs etc.

Grootte en ruimte

Onze goed geoutilleerde en sfeervolle locatie is 75 vierkante meter groot en gevestigd in een monumentale scheepshelling waarop tot de jaren ‘80 nog grote zeeschepen gerestaureerd werden. Deze bedrijvigheid voel je hier nog steeds en zal je zeker inspireren. De foto’s hiernaast geven een sfeerbeeld, we passen de ruimte-indeling echter aan op jouw wensen. Aan tafel werken kan tot 12 personen, de theateropstelling biedt ruimte aan ongeveer 30 zittende mensen, met statafels kunnen we maximaal 50 personen ontvangen.

Faciliteiten

Je vindt bij ons WIFI, diverse A/V apparatuur, flap-over, een pantry, toilet plus een oude werkbank en schildersezel. We hebben een kast vol creatief materiaal om, al dan niet in eigen regie, lekker aan het werk te gaan. Met goed weer kun je buiten en op de helling een oefening doen. Wij vinden het altijd heerlijk om aan het prachtige IJ-water een luchtje te scheppen tijdens een pauze om je hoofd weer wat lucht geven!

Lunch en catering

Lunch en catering kunnen ook op maat worden geregeld en zijn naar wens biologisch/vegan. Mail of bel ons even over data en prijzen via 06-51144945 (Yvon) of 06-26762702 (Anita).

Kunst

Wij houden ervan en maken het zelf. Kunstenaars die hun eigen kracht willen uitdragen bieden wij graag een podium in onze ruimte. Interesse in een performance of tentoonstelling? Neem contact met ons op ! Momenteel hangt bij ons o.a. het prachtige werk ’Liquid Gold’ van oorlogsfotografe Marielle van Uitert aan de muur van maar liefs 1.20x1.80 meter wat te koop is voor slechts €2500,-. Meer werk van Marielle vind je op haar website Parallel universum.

Kunst ’Liquid Gold’ van oorlogsfotografe Marielle van Uitert

Hoe kom ik er?

Vanaf Amsterdam Centraal en het gebouw de Pontsteiger in de Houthavens kun je het gratis pontje (NDSM-werf) pakken. Die brengt je in nog geen kwartier naar de werf en vanaf daar loop je in 5 minuten naar ons pand.  klik hier voor de kortste looproute vanaf het pontje. We zitten in de scheepshelling met rode kozijnen.

Het adres is NDSM-plein 90E .  We zijn ook uitstekend bereikbaar vanaf de A10-snelweg (S118)  en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. (betaald parkeren à €1,30 p.u. tot 19.00 uur)  

Let op!! stel bij oude navigatiesystemen en googlemaps in op tt. Neveritaweg 39 

Pin It on Pinterest

Share This