Organisatie

De Eigen Regie Compagnie heeft met Anita van der Zwaan en Yvonne Lawalata een creatief en complementair duo tot haar beschikking om samen of apart tot een oplossing voor uw verandervraagstukken.

 

Verandermanager

Als verandermanager heeft Anita van der Zwaan ervaring met het (interim) managen en implementeren van veranderingen in diverse organisaties. Ze kan als project- of procesbegeleider een verandertraject coachen en/of middels een adviesrol aan de zijlijn aan jullie de regie laten. In dit soort vraagstukken onderzoeken we eerst de best passende aanpak en rolverdeling.

 

Fondsenwerver

Een andere kracht van haar is het ontwikkelen van creatieve projectvoorstellen met een passend dekkingsplan voor de fondswerving. Specialisatie op welzijn- , kunst- en cultuur projecten.

 

Presentator / dagvoorzitter / trainer

Yvonne Lawalata heeft een geheel andere kwaliteit die ze graag inzet op organisatieniveau. Dat is die van presentator/ dagvoorzitter waarin ze de, soms prangende, inhoud verbindt en lucht geeft met theatrale en muzikale interventies. Daarnaast werkt zij als trainer / trainingsacteur en maakt zij trainingen op maat.

 

U begrijpt dat de Eigen Regie Compagnie op deze wijze een elkaar aanvullend professioneel duo in huis heeft op allerlei verandervraagstukken. We werken daarbij geregeld samen met allerlei creatieve professionals uit ons netwerk.

Pin It on Pinterest

Share This